- Terapi forløB -

Hvorfor psykoterapi?

Når vi går i terapi, er det oftest fordi, der er noget, vi gerne vil have er anerledes. Enten er der noget, som er for meget eller også for lidt.  Og ofte er det beklædt med et vist ubehag, som gør det svært at mærke glæde, mening, kærlighed og frihed. 

Et psykoterapi-forløb hos mig, vil derfor også være en forandringsproces, hvor du kan blive mere bevidst om dig selv og dine udfordringer, lære nye handlemåder, hele gamle sår, finde ind til, hvem du i virkeligheden er og få kompetencer til at gå ud i verden som en mere autentisk dig!

- Terapi forløB -

Drømme

Er du nysgerrig på hvordan dine drømme kan bruges som værktøj til at lære mere om dig selv?

Så søger jeg lige nu dig, som har lyst til at indgå i et individuelt terapiforløb, hvor vi inddrager drømmene som et værktøj til at kigge på de udfordringer du pt står med. Ud over drømmene, inddrager jeg også andre metoder, alt efter hvad der er brug for i sessionen.

Til de første fem tilbyder jeg lige nu et forløb på 8 sessioner til reduceret pris 2.500 kr.

NB! Denne side er stadig under udvikling

Jeg  tager gerne imod dig selvom du ikke ønsker at arbejde med drømme!

Denne side kommer til at indeholde en beskrivelse af forskellige udfordringer samt en uddybning af hvilke teorier jeg arbejder ud fra og hvilke værktøjer jeg benytter. 

I mellemtiden er du velkommen til at kontakte mig med alle de spørgsmål du måtte have. Jeg glæder mig til at høre fra dig!